Registratieformulier voor bewonersorganisaties

Door dit formulier in te vullen, kunt u als bewonersorganisatie deelnemen aan de Maatschappelijke Raad Schiphol. Bewonersorganisaties hebben een belangrijke rol tijdens de verkiezingen: zij kunnen één of meerdere kiespersonen aandragen om te stemmen voor de clustervertegenwoordiger. Lees hier meer over de werking van de verkiezingen. Ook hebben bewonersorganisaties een belangrijke rol in het meepraten en adviseren binnen de Maatschappelijke Raad Schiphol.

Wilt u meer weten over hoe u leden/sympathisanten kan vinden en registreren, gebruik dan deze handleiding.

Wanneer u uiterlijk 28 mei registreert kunt u deelnemen aan de verkiezingen. Het bureau van de Maatschappelijke Raad Schiphol zal steekproefsgewijs uw leden controleren en daarvoor de benodigde informatie bij u opvragen.


Maatschappelijkeraad Schiphol plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Maatschappelijkeraad Schiphol ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video’s), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.