Symposium en boekpresentatie ‘Schiphol naar de toekomst’

Op vrijdag 11 november 2016 vindt in Pakhuis De Zwijger een symposium en een boekpresentatie plaats met als onderwerp Schiphol naar de toekomst.
‘In wat voor luchthavenregio willen we leven? Hoe kunnen we opnieuw betekenis geven aan de regio? Wat zijn onze werkelijke competenties en kwaliteiten en hoe kunnen we die op een nieuwe manier benutten?’
Tijdens dit vijfde en laatste symposium van Podium voor Architectuur Haarlemmermeer en Schiphol ligt de focus op de toekomst van de luchthaven. We gaan in gesprek met diverse sprekers die hun visie geven op de toekomst vanuit analyse, ontwerp, onderzoek en beschouwing; op weg naar een mindset die de vaste denkpatronen over ontwikkeling in en uitbreiding overstijgt. Daarnaast wordt tijdens het symposium ook de publicatie ‘De adaptieve luchthaven’ gepresenteerd. Deze essaybundel, onder redactie van Bart de Jong en Joost van Faassen, kijkt vooruit: hoe ziet onze nationale luchthaven er in 2116 uit?

Voor meer informatie klik hier.

Maatschappelijkeraad Schiphol plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Maatschappelijkeraad Schiphol ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video’s), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.