Over ons

Samenstelling

In de MRS zullen tien vertegenwoordigers plaatsnemen namens de bewonersorganisaties. Daarnaast nemen vijf vertegenwoordigers plaats namens belangenorganisaties en vijf á zes experts. De onafhankelijke voorzitter en secretaris van de MRS zien samen met het ondersteunende secretariaat toe op het functioneren van de MRS.

De MRS is volop in ontwikkeling. Op deze plek houden we u op de hoogte van die ontwikkelingen. Wij nodigen u dan ook van harte uit om de website regelmatig te bezoeken.

Bewonersverkiezingen 2023

De voordracht van de bewonersvertegenwoordigers dient plaats te vinden door verkiezingen. Deze verkiezingen zullen voor de zomer plaatsvinden. Om de verkiezingen in goede banen te leiden is het van belang om vooraf duidelijke spelregels af te spreken. Het MRS secretariaat is volop bezig met de voorbereidingen om de verkiezingen zo efficiënt en ordentelijk mogelijk te laten verlopen.
Uitgebreide informatie over de verkiezingen kan je vinden op de volgende pagina’s van deze website.

Het centrale thema in de MRS is de leefomgevingskwaliteit rond Schiphol, gerelateerd aan de luchtvaart.

Maatschappelijkeraad Schiphol plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Maatschappelijkeraad Schiphol ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video’s), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.