Informatiebijeenkomst baanonderhoud 2016

Op 28 oktober 2015 vindt de informatiebijeenkomst plaats van Schiphol Group over de concept planning van het baanonderhoud 2016. Tijdens deze sessie zullen vertegenwoordigers van Schiphol een toelichting geven op de (op dat moment nog) concept-planning van de werkzaamheden die in 2016 uitgevoerd zullen worden aan het stelsel van banen en rijbanen op Schiphol. Daarnaast zal een korte terugblik worden gegeven op het onderhoud dat in 2015 is uitgevoerd.

Leden van de Omgevingsraad Schiphol kunnen zich voor deze informatiesessie opgeven bij het secretariaat van de Omgevingsraad via 023-5685230 of info@omgevingsraadschiphol.nl.

 

Maatschappelijkeraad Schiphol plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Maatschappelijkeraad Schiphol ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video’s), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.