PvdA Noord-Holland in debat over Schiphol met staatssecretaris Mansveld

Op donderdag 29 januari a.s. organiseert de PvdA Noord-Holland een avond over Schiphol, waarbij staatssecretaris Wilma Mansveld en gedeputeerde Tjeerd Talsma aanwezig zullen zijn. De avond zal in het teken staan van recente ontwikkelingen en de toekomstige uitdagingen op het gebied van werken en wonen rond Schiphol. Tijdens de avond gaat de staatssecretaris samen met Tjeerd Talsma in gesprek met bestuurders, bewoners en ondernemers in de regio.

De avond begint om 19.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur) en vindt plaats in de nieuwe aula van het Noord-Hollandse provinciehuis op de Dreef 3 te Haarlem. Voor meer informatie en het aanmelden voor deze avond ga naar de website van de PvdA Noord-Holland.

Maatschappelijkeraad Schiphol plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Maatschappelijkeraad Schiphol ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video’s), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.