Regioforum minus BRS

Regioforum 25 juni

Op 25 juni 2021 vindt een bijeenkomst plaats van het Regioforum . De vergaderingen van het Regioforum zijn toegankelijk voor leden, plaatsvervangers, ondersteuners en kiesmannen van de bij de Omgevingsraad Schiphol geregistreerde bewonersorganisaties.

In verband met COVID-19 zal in een later stadium bepaald worden of het Regioforum op locatie of virtueel zal plaatsvinden. Indien virtueel zullen alle leden van het Regioforum uitgenodigd worden om digitaal deel te nemen. Voor ondersteuners en toehoorders wordt gezorgd in de vorm van een livestream.

Maatschappelijkeraad Schiphol plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Maatschappelijkeraad Schiphol ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video’s), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.