Regioforum minus BRS

Regioforum minus BRS 24 juni

Op 24 juni 2022 vindt een bijeenkomst plaats van het Regioforum minus de BRS. De vergaderingen van het Regioforum zijn toegankelijk voor leden, plaatsvervangers, ondersteuners en kiesmannen van de bij de Omgevingsraad Schiphol geregistreerde bewonersorganisaties.

Het Regioforum minus de BRS zal op locatie plaatsvinden, in het Auditorium van het Transpolisgebouw, Polarisavenue 85b in Hoofddorp. Deelnemers dienen zich vooraf aan te melden bij het secretariaat van de ORS, via het volgende mailadres: nbruinenga@omgevingsraadschiphol.nl.

Maatschappelijkeraad Schiphol plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Maatschappelijkeraad Schiphol ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video’s), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.