Verkiezing clustervertegenwoordigers

Begin november 2014 is voor ieder cluster bekend welke bewonersorganisaties deel willen nemen aan de Omgevingsraad Schiphol. Tussen 1 november en 1 december 2014 zullen de vertegenwoordigers van de diverse organisaties per clusters gaan bepalen wie dat cluster gaat vertegenwoordigen in de Omgevingsraad Schiphol. Dit gebeurt in een speciale bijeenkomst van de vertegenwoordigers uit een cluster onder leiding van een onafhankelijke voorzitter.

Informatie over de clustervertegenwoordigers en verkiezingen kun je hier terugvinden.

De verkiezingsbijeenkomsten vinden plaats in de avond op 17, 18 en 19 november 2014. Het exacte programma wordt later bekend gemaakt.

Maatschappelijkeraad Schiphol plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Maatschappelijkeraad Schiphol ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video’s), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.