Werkbezoek Bewonersaanspreekpunt Schiphol

Op dinsdag 16 juni vindt een werkbezoek plaats aan het Bewonersaanspreekpunt Schiphol (Bas). Hiervoor zijn bewonersvertegenwoordigers van de Omgevingsraad Schiphol uitgenodigd.

Doel van het werkbezoek is tweeledig, namelijk een kennismaking met Bas en zijn medewerkers en een toelichting op de informatievoorziening vanuit het Bewonersaanspreekpunt Schiphol. Het programma zal volop ruimte bieden voor vragen en het uitwisselingen van ervaringen.

Maatschappelijkeraad Schiphol plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Maatschappelijkeraad Schiphol ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video’s), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.