<- terug naar nieuws

Advies Commissie m.e.r. Ontwerpwijziging Luchthavenverkeerbesluit

Advies commissie m.e.r. over Ontwerpwijziging Luchthavenverkeerbesluit Schiphol en de definitieve Voorkeursbeslissing Luchtruimherziening.

Het project Schiphol en het programma Luchtruimherziening hebben de onafhankelijke Commissie m.e.r. gevraagd een advies uit te brengen over de kwaliteit van het recent gepubliceerde MER bij de ontwerpwijziging van het Luchthavenverkeerbesluit Schiphol en plan-MER bij de ontwerp-Voorkeursbeslissing Luchtruimherziening. Beide adviezen zijn vanochtend aangeboden aan de Tweede Kamer. U vindt het advies van de Commissie m.e.r. en de aanbiedingsbrief aan de Tweede Kamer voor Schiphol via deze link en het advies en aanbiedingsbrief voor Luchtruimhierziening via deze link.

Het advies van de Commissie m.e.r. wordt samen met de zienswijzen die zijn ingediend, betrokken bij het opstellen van de definitieve Wijziging van het Luchthavenverkeerbesluit Schiphol en de definitieve Voorkeursbeslissing Luchtruimherziening.

Maatschappelijkeraad Schiphol plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Maatschappelijkeraad Schiphol ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video’s), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.