<- terug naar nieuws

Advies Omgevingsraad Schiphol – Artip2C

Op 28 mei 2015 is de verkorte nachtroute (ARTIP2C) naar de Polderbaan, omwille van veiligheidsredenen, buiten gebruik gesteld in afwachting van een systeemaanpassing die nog meerdere jaren op zich zal laten wachten. In afwachting van de definitieve oplossing is het nu aan de staatssecretaris om een besluit te nemen over een mogelijke alternatieve tijdelijke oplossing.

De voorzitter van de Omgevingsraad Schiphol heeft de staatssecretaris dienovereenkomstig bericht op 12 juni 2017. Dit bericht is hier te vinden.

Maatschappelijkeraad Schiphol plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Maatschappelijkeraad Schiphol ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video’s), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.