<- terug naar nieuws

Clustervertegenwoordigers bewoners bekend

Op 17, 18 en 19 november hebben de bewonersorganisaties per cluster de vertegenwoordigers gekozen die namens hen gaan deelnemen in de Omgevingsraad Schiphol.
Dankzij het grote aantal geregistreerde organisaties waren er veel kandidaten waarop gestemd kon worden. In elk cluster zijn twee vertegenwoordigers verkozen, één namens het buitengebied en één namens het binnengebied. De tien verkozen clustervertegenwoordigers kunt u hier vinden.

Inmiddels heeft de heer Alders, kwartiermaker van de Omgevingsraad Schiphol, de staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu geïnformeerd over het verkiezingsproces. Deze brief kunt u hier lezen.

Maatschappelijkeraad Schiphol plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Maatschappelijkeraad Schiphol ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video’s), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.