<- terug naar nieuws

Buitenveldertbaan weer beschikbaar

De Buitenveldertbaan (09-27) is op vrijdag 1 mei om ca. 16:00 uur weer in gebruik genomen. Deze baan is sinds maandag 20 april buiten gebruik geweest vanwege regulier jaarlijks onderhoud aan de baan zelf, aan de regenwaterafvoer en aan de verlichtings- en aansturingssystemen (ALCMS).

Onderhoud aan de Buitenveldertbaan was gepland tot en met 1 mei. In de periode van onderhoud aan de Buitenveldertbaan is in de ochtend van 24 en 28 april tijdelijk naast de Polderbaan of Zwanenburgbaan de Schiphol- Oostbaan ingezet voor landend verkeer.

Daarnaast is het onderhoud aan de Buitenveldertbaan tijdelijk opgeschort geweest op 30 april rond 18:00 uur tot ongeveer 20:00 uur in verband met buien en een wind uit westelijke richtingen.

Kijk voor meer informatie op www.bezoekbas.nl

 

Maatschappelijkeraad Schiphol plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Maatschappelijkeraad Schiphol ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video’s), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.