<- terug naar nieuws

Critical Reviews

De Omgevingsraad Schiphol organiseert in het kader van de maatschappelijke consultatie een drietal critical reviews, openbare themabijeenkomsten, op 26 november, 3 december en 4 december

Critical reviews zijn openbare themagesprekken waarin inhoudelijke stellingen over de ontwikkeling van Schiphol onder het vergrootglas van externe deskundigen worden gelegd. Het doel van de critical reviews is het delen van kennis. Wat weten we over een bepaald onderwerp? Wat zijn de feiten? Kunnen we gezamenlijk komen tot een gedeelde feitenbasis?

De critical reviews staan onder leiding van de heer Wim Derksen, oud-directeur van het Ruimtelijk Planbureau en hoogleraar bestuurskunde. De bijeenkomsten starten om 19:30 en eindigen om 22:00 uur. De locatie van de bijeenkomsten is het Fox-theater (Taurusavenue 18, 2132 LS te Hoofddorp).

Op deze pagina vindt u de indeling van de thema’ en meer informatie over het programma zodra dat gereed is.

Maatschappelijkeraad Schiphol plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Maatschappelijkeraad Schiphol ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video’s), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.