<- terug naar nieuws

Definitieve goedkeuring Plan van Aanpak door minister

In het Regioforum van 17 december 2021 is een concept plan van aanpak ‘Van ORS naar MRS en Omgevingshuis’ gepresenteerd. In dit document wordt het advies van de commissie Van Geel uitgewerkt. In januari 2022 hebben ORS-leden hier een reactie op gegeven.

De belangrijkste wijziging ten aanzien van deze conceptversie is de verwijdering van het voorstel om gedurende de tijd waarin definitieve voorstellen voor het ontwerp van de Maatschappelijke Raad Schiphol (MRS) worden ontwikkeld, van start te gaan met een MRS in ontwikkeling (MRS i.o.) in plaats van het huidige ORS Regioforum. De inhoud die daar reeds voor was ontwikkeld zal terugkeren in het MRS ontwerp. Verder is de aanpak voor het ontwerp van de MRS verder geconcretiseerd.

De minister heeft het conceptplan, zoals dat is voorgelegd, inmiddels geaccordeerd. De definitieve versie van dit plan van aanpak is hier te vinden.

Maatschappelijkeraad Schiphol plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Maatschappelijkeraad Schiphol ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video’s), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.