<- terug naar nieuws

Evaluatie gebruiksprognose 2019

Verwacht baangebruik Schiphol

Hoe de start- en landingsbanen op Schiphol worden ingezet, is van grote invloed op onze omgeving en daarom wil Schiphol helder zijn over de afspraken. In de gebruiksprognose staat het verwachte baangebruik voor dit jaar. De evaluatie van de gebruiksprognose is een vergelijking tussen het werkelijke baangebruik en de voorspellingen. Via deze link kunt u de evaluatie gebruiksprognose 2019 raadplegen.

Voor een overzicht van alle eerdere gebruiksprognoses, evaluaties van deze gebruiksprognoses en kwartaalrapportages verwijzen wij u graag naar de onderstaande pagina:

Gebruiksprognose: alles wat je maar wilt weten.

 

Maatschappelijkeraad Schiphol plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Maatschappelijkeraad Schiphol ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video’s), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.