<- terug naar nieuws

Experimenteerregeling ter inzage

Van 12 juni tot en met 10 juli 2015 ligt de experimenteerregeling voor het werken met de regels voor het strikt geluidpreferentieel baangebruik volgens het nieuwe normen- en handhavingstelsel voor de luchthaven Schiphol ter inzage.

Deze experimenteerregeling heeft tot doel te voorkomen dat de grenswaarde in handhavingspunt 33 als gevolg van het vliegen volgens de regels voor het strikt geluidpreferentieel baangebruik in gebruiksjaar 2015 wordt overschreden. Het College van Advies zal in reactie op de adviesaanvraag van de staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu op 3 juli a.s. adviseren over deze experimenteerregeling.

Uitgebreide informatie over de experimenteerregeling is beschikbaar op www.platformparticipatie.nl onder het kopje ‘Projecten waarbij u nu kunt meedenken’. Hier vindt u onder andere alle documenten van de experimenteerregeling, inclusief de wettelijke procedure.

De experimenteerregeling en de onderliggende documenten kunt u van 12 juni tot en met 10 juli 2015 tevens inzien op de volgende locaties:
– Het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, Plesmanweg 1-6 te Den Haag;
– Omgevingsraad Schiphol (ORS), Polarisavenue 85 B (Transpolisgebouw) te Hoofddorp.

Als u de stukken wilt inzien bij de Omgevingsraad Schiphol te Hoofddorp verzoeken wij u uw bezoek aan te kondigen via info@omgevingsraadschiphol.nl of 023-568 5230.

Maatschappelijkeraad Schiphol plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Maatschappelijkeraad Schiphol ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video’s), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.