<- terug naar nieuws

Geluidmeetpost Assendelft in gebruik genomen

Vandaag is geluidmeetpost ‘Assendelft Saendelft’ in gebruik genomen. De meetpost  van het NOMOS systeem van Schiphol is geplaatst op het dak van gebouw “de Kaaik” aan de Parkrijklaan 121 te Assendelft. Met deze meetpost verwacht Schiphol vooral geluid te meten van vliegtuigen die landen op de Zwanenburgbaan. Daarnaast zal ook het geluid van vliegtuigen die landen op of starten van de Polderbaan gemeten worden. De geluidmetingen vinden gedurende het hele etmaal plaats. Dit is de tweede meetpost in Assendelft.

In de Schiphol regio zijn nu 34 meetposten van het NOMOS systeem actief. De meetresultaten alsmede meer informatie over geluidmeten kunt u hier en op www.bezoekbas.nl vinden.

Maatschappelijkeraad Schiphol plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Maatschappelijkeraad Schiphol ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video’s), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.