<- terug naar nieuws

Groot onderhoud Buitenveldertbaan

In de periode van 5 maart tot en met 24 april is de Buitenveldertbaan buiten gebruik gesteld wegens groot onderhoud. Mogelijk wordt deze periode verlengd tot en met 1 mei. Omdat er ook op de kruising van de Buitenveldertbaan met de Aalsmeerbaan werkzaamheden worden uitgevoerd zal de Aalsmeerbaan van 5 maart tot en met 18 maart beperkt beschikbaar zijn. In de periode van 28 maart tot en met 6 april is de Aalsmeerbaan alleen beschikbaar voor kleinere toestellen. Grotere toestellen dienen dan op een andere baan te worden afgehandeld.
De Zwanenburgbaan en de Schiphol-Oostbaan zullen bij buitengebruikstelling van de Buitenveldertbaan vaker worden ingezet. Hiervoor is een ontheffing aangevraagd bij het bevoegd gezag, het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Voor meer informatie verwijzen wij u naar: www.bezoekbas.nl

Klik hier voor een filmpje over het onderhoud aan de Buitenveldertbaan.

Maatschappelijkeraad Schiphol plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Maatschappelijkeraad Schiphol ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video’s), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.