<- terug naar nieuws

Huiskamergesprek Kaagbaan

Als onderdeel van de maatschappelijke consultatie voeren de Omgevingsraadvertegenwoordigers gesprekken met omwonenden bij mensen thuis; een huiskamergesprek. Voor het tweede huiskamergesprek stelde een gastheer zijn woonkamer in Leimuiden ter beschikking.

De bewoners uit het cluster Kaagbaan kregen allemaal de tijd om toe te lichten hoe zij het ervaren om te wonen in de regio. In het bijzonder ging het gesprek over de beleving van het vliegverkeer en welke invloed dat heeft op hun woonomgeving.

Vanuit de Omgevingsraad was een clustervertegenwoordiger van de bewoners van het cluster Kaagbaan aanwezig; de heer Poelmans. De heer Van Dorst, CEO van LVNL, en wethouder Ten Boden, namens de gemeente Teylingen, namen eveneens deel aan het gesprek.

Lees hier het volledige verslag van het huiskamergesprek. Dit verslag is afgestemd met de deelnemers.

Maatschappelijkeraad Schiphol plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Maatschappelijkeraad Schiphol ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video’s), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.