<- terug naar nieuws

Informatiebijeenkomst Baanonderhoud 2022

Op donderdag 25 november hebben Schiphol en LVNL bij de Omgevingsraad Schiphol het Baanonderhoudsprogramma voor 2022 gepresenteerd.

Tijdens deze bijeenkomst is informatie gegeven over de strategie en planning van de werkzaamheden, het meest omvangrijke project in 2022 (het groot onderhoud aan de Aalsmeerbaan) en is ingegaan op de verwachte impact van de verschillende werkzaamheden op het baangebruik.

De presentatie met de verwachte planning kunt u hier vinden.

Tevens kunt u het actuele overzicht van geplande onderhoudswerkzaamheden altijd raadplegen op de website van Schiphol (Schiphol | Baanonderhoud en werkzaamheden) en BAS (2022 | Planning Baanonderhoud – BAS (bezoekbas.nl).

Maatschappelijkeraad Schiphol plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Maatschappelijkeraad Schiphol ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video’s), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.