<- terug naar nieuws

Informatiebijeenkomst Omgevingsraad

Op 22 augustus jl. was er een informatiebijeenkomst voor omwonenden van Schiphol die geïnformeerd wilden worden over deelname aan de Omgevingsraad Schiphol.

De kwartiermaker van de Omgevingsraad Schiphol, de heer Hans Alders, gaf een korte presentatie over de Omgevingsraad Schiphol, hoe bewoners daar aan deel kunnen nemen en hoe de verkiezing van deze bewonersvertegenwoordigers is georganiseerd. De ruim 60 aanwezige bewoners kregen vervolgens de gelegenheid om vragen te stellen. Naar aanleiding van de bijeenkomst heeft de kwartiermaker een brief opgesteld met een extra toelichting op de gestelde vragen.

Bekijk hier de presentatie.
Lees hier de brief met extra toelichting op de vragen.
Lees hier het privacystatement.

Hieronder kun je een flyer downloaden waarin kort wordt weergegeven wat de Omgevingsraad Schiphol is en waarom wordt gevraagd aan omwonenden van Schiphol om mee te praten. Deze flyer kan worden gebruikt voor de ledenwerving van bewonersorganisaties.

Bekijk hier de flyer.

Maatschappelijkeraad Schiphol plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Maatschappelijkeraad Schiphol ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video’s), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.