<- terug naar nieuws

Informatiesessie (onderhouds-)werkzaamheden SPL 2021

Op donderdag 12 november heeft Schiphol, met ondersteuning van de Omgevingsraad Schiphol, de verwachte planning van het baanonderhoud in 2021 gepresenteerd.

Tijdens de informatiesessie werden onder andere verschillende typen van en ontwikkelingen in het baanonderhoud uitgelegd. Ook werd er aandacht besteedt aan de invloed van de COVID-crisis op de (onderhouds-)werkzaamheden in 2020. Daarna werd de planning voor de werkzaamheden 2021 gepresenteerd. Vervolgens kwam de voltooiing dubbele rijbaanstelsel ‘Quebec’ aan bod, de werkzaamheden (het groot onderhoud) rondom cluster Polderbaan en het aangepast baangebruik tijdens de werkzaamheden 2021.

De presentaties met de verwachte planning kunt u hier vinden. In aanvulling hierop kunt u via deze link naar de webpagina waar de jaarplanning onderhoud & werkzaamheden op staat.

Maatschappelijkeraad Schiphol plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Maatschappelijkeraad Schiphol ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video’s), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.