<- terug naar nieuws

Ingebruikname Kaagbaan uitgesteld

De werkzaamheden aan de verlichtingsinstallatie van de Kaagbaan hebben vertraging opgelopen. Hierdoor is de ingebruikname van de Kaagbaan helaas uitgesteld. Schiphol doet er alles aan om de werkzaamheden zo snel mogelijk af te ronden. Ze verwachten dat de Kaagbaan op woensdag 31 mei overdag weer in gebruik genomen wordt.

Aansluitend wordt de Kaagbaan tot 20 juni in tien nachten geveegd.

Schiphol vindt het zeer vervelend voor omwonenden die langer hinder ondervinden van het groot onderhoud aan de Kaagbaan en vraagt hier begrip voor.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact met BAS opnemen. Op die website staan ook data van regulier en groot onderhoud van de andere banen op Schiphol.

De baan is sinds zaterdag 18 maart buiten gebruik voor groot onderhoud. Door buitengebruikstelling van de Kaagbaan wordt het vliegverkeer dat normaal gebruik maakt van de Kaagbaan in deze periode afgehandeld op de Zwanenburgbaan, Aalsmeerbaan en Buitenveldertbaan.

Maatschappelijkeraad Schiphol plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Maatschappelijkeraad Schiphol ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video’s), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.