<- terug naar nieuws

Jaarrapportage Bas 2015 beschikbaar

De jaarrapportage 2015 van het Bewoners Aanspreekpunt Schiphol (Bas) over het gebruiksjaar 2015 (periode: 1 november 2014 t/m 31 oktober 2015) is beschikbaar.

Deze jaarrapportage is mede gebaseerd op de meldingen en vragen die bij Bas zijn ingediend over het vliegverkeer van, naar en op luchthaven Schiphol. In navolging van de al gepubliceerde clustergerichte jaaroverzichten wordt in deze integrale jaarrapportage een totaalbeeld geschetst.

Klik hier om de jaarrapportage 2015 te openen.

Klik hier om de bijlage “melders meldingen per woonplaats” te openen.
Klik hier om de baangebruikcijfers 2015 te openen.

De jaarrapportage en bijlages zijn tevens terug te vinden op www.bezoekbas.nl onder het tabblad Rapportages/ Publicaties

Maatschappelijkeraad Schiphol plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Maatschappelijkeraad Schiphol ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video’s), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.