<- terug naar nieuws

Jaarverslag 2017 beschikbaar

Het jaarverslag 2017 van de Omgevingsraad Schiphol reflecteert op het derde jaar dat de leden van de Omgevingsraad gezamenlijk afspraken maken over de lusten en lasten van de luchthaven en haar omgeving. Het jaarverslag bevat een overzicht van de activiteiten en producten in 2017.

Vertegenwoordigers van de bestuurders, van de luchtvaartsector en van de omgeving ontmoeten elkaar voor informatie-uitwisseling, overleg en advies en werken in 2018 ondertussen verder aan de twee adviesaanvragen van de Minister van Infrastructuur en Milieu over respectievelijk een toekomstbestendig normen- en handhavingstelsel en het vraagstuk wonen en vliegen.

Maatschappelijkeraad Schiphol plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Maatschappelijkeraad Schiphol ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video’s), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.