<- terug naar nieuws

Jaarverslag Alderstafel 2014

Vandaag is het jaarverslag Alderstafel Schiphol 2014 door de staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu aan de Tweede Kamer verstuurd. Conform de afspraken van de Alderstafel wordt jaarlijks verslag gedaan over de voortgang van de uitvoering van het advies voor de middellange termijn Schiphol.

Dit is het laatste jaarverslag van de Alderstafel Schiphol. Vanaf januari 2015 is de Alderstafel Schiphol opgegaan in de Omgevingsraad Schiphol en zal in het vervolg de Omgevingsraad Schiphol het jaarverslag uitbrengen.

Ook de aanbiedingsbrief bij het jaarverslag kunt u hier vinden.

 

Maatschappelijkeraad Schiphol plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Maatschappelijkeraad Schiphol ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video’s), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.