<- terug naar nieuws

Kaagbaan weer in gebruik na onderhoud

De Kaagbaan (06-24) is op vrijdag 3 april om ca. 18:00 uur weer in gebruik genomen. De baan is sinds maandag 23 maart buiten gebruik geweest vanwege regulier jaarlijks onderhoud, onderhoud aan de regenwaterafvoer en verlichtings- en aansturingssystemen (ALCMS) .

In de periode van onderhoud aan de Kaagbaan zijn overdag voornamelijk de Aalsmeerbaan (18L- 36R) en Zwanenburgbaan (18C-36C) ingezet en ’s nachts de Zwanenburgbaan (18C-36C). Daarnaast is het onderhoud aan de Kaagbaan tijdelijk opgeschort (29 maart tot en met 1 april), in verband met harde tot stormachtige westen tot zuidwestenwind. Hierdoor zijn de Kaagbaan en/ of Buitenveldertbaan overdag en ’s nachts ingezet voor verkeer.

Volgens planning vinden na het onderhoud aan de Kaagbaan rest werkzaamheden plaats van 7 april 23:00 t/m 9 april 06:00 uur en in de nacht van 9 april 23:00 t/m 10 april 06:00 uur, hierdoor is de baan niet beschikbaar voor verkeer. Daarnaast kan bij beperkte zichtconditie Kaagbaan niet beschikbaar zijn voor verkeer. Overige weercondities kunnen van invloed zijn op deze werkzaamheden en kunnen er toe leiden dat deze werkzaamheden niet doorgaan op de geplande dagen en periodes. Houdt u hiervoor de actuele informatie op de Bas website, www.bezoekbas.nl, in de gaten of neem contact op met Bas 020-6015555 voor nadere informatie.

Maatschappelijkeraad Schiphol plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Maatschappelijkeraad Schiphol ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video’s), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.