Tweede Kamer der Staten-Generaal

<- terug naar nieuws

Kamerbrief besluit minister ontwerp Maatschappelijke Raad Schiphol

Minister Harbers (IenW) informeert de Tweede Kamer over de vormgeving van de Maatschappelijke Raad Schiphol (MRS). De MRS is de opvolger van de Omgevingsraad Schiphol (ORS). Daarbij stuurt hij de Kamer de rapportage ‘Van ORS naar MRS en Omgevingshuis’. De Kamerbrief tezamen met de beslisnota, rapport met voorstel ontwerp ORS naar MRS en de onderliggende Participatieve Waarde Evaluatie zijn hier te lezen.

In de Kamerbrief wordt genoemd dat de procedure voor het werven van een nieuwe voorzitter is opgestart. Vanaf heden staat er een vacature open voor de voorzitter van de Maatschappelijke Raad Schiphol (MRS). Deze vacature is hier te lezen.

Maatschappelijkeraad Schiphol plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Maatschappelijkeraad Schiphol ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video’s), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.