<- terug naar nieuws

Kennismaking met Bas

Op dinsdag 16 juni waren de bewonersvertegenwoordigers en kiesmannen uitgenodigd voor een bezoek aan het Bewoners Aanspreekpunt Schiphol (Bas). Doel van de bijeenkomst was een nadere kennismaking met het Bas. De heer Broeke, manager van Bas, startte de bijeenkomst met een korte toelichting op het werk en de organisatie van Bas. Vervolgens gingen de bewoners in groepjes langs verschillende medewerkers van Bas. De medewerkers gaven een toelichting op hun dagelijkse werkzaamheden en wat daar allemaal bij komt kijken.

In het najaar van 2014 heeft een stagiair in opdracht van Bas onderzoek gedaan naar het gebruik van de informatie van Bas. De resultaten van dit onderzoek werden kort gepresenteerd. De middag werd afgesloten met een borrel.

Maatschappelijkeraad Schiphol plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Maatschappelijkeraad Schiphol ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video’s), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.