<- terug naar nieuws

Kiesmannenbijeenkomst in Aalsmeer

Op 3 oktober is in Aalsmeer een speciale bijeenkomst georganiseerd voor alle kiesmannen van de Omgevingsraad Schiphol (ORS).

De avond, die een grote opkomst kende, startte met een presentatie door Hans Alders (voorzitter van de ORS). Hij belichtte daarin zowel de huidige stand van zaken als de toekomstige planning van de adviesaanvragen van de staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu. Hierna hebben de gekozen ORS-clustervertegenwoordigers de visie van de bewonersdelegatie gepresenteerd en toegelicht hoe deze voor het voetlicht wordt gebracht binnen de ORS. Vervolgens kregen de aanwezige kiesmannen de ruimte om vragen te stellen en opvattingen kenbaar te maken over huidige zorgen en toekomstige plannen. De opvattingen en vragen zijn vervolgens behandeld en beantwoord door de clustervertegenwoordigers en de heer Alders.

De avond werd afgesloten met een uitleg over de aankomende verkiezingen voor clustervertegenwoordigers in de ORS, die in het najaar van 2018 plaats zal vinden.

Maatschappelijkeraad Schiphol plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Maatschappelijkeraad Schiphol ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video’s), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.