<- terug naar nieuws

Kort verslag Regioforum 23 november 2018

Op vrijdag 23 november heeft het Regioforum voor de vierde keer dit jaar vergaderd.

Tijdens de vergadering is door het KNMI een presentatie gegeven voor  een uitgebreid meetnetwerk. Onderdeel van dit uitgebreide netwerk is de mogelijkheid om de verschillende losse meetsystemen aan te kunnen laten sluiten op een centraal netwerk. Het Regioforum heeft het KNMI gevraagd dit voorstel verder uit te werken met een bijbehorend financieel plaatje.

Daarnaast heeft het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat presentaties gegeven over de luchtruimherziening en de luchtvaartnota.

Tot slot zijn het jaarplan en de begroting van de Omgevingsraad Schiphol voor 2019 gepresenteerd, beide stukken zijn goedgekeurd door het Regioforum.

Klik hier voor het volledige verslag.

Maatschappelijkeraad Schiphol plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Maatschappelijkeraad Schiphol ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video’s), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.