<- terug naar nieuws

Lespakket Schiphol voor groep 7/8 weer beschikbaar

Het lespakket Schiphol voor kinderen van groep 7 en 8 van basisscholen is weer beschikbaar. Het lespakket is gemaakt voor leerlingen van scholen uit de omgeving van Schiphol, maar ook erg leuk voor kinderen in de rest van Nederland.

Met Schiphol als thema worden verschillende vaardigheden zoals rekenen, taalvaardigheid, wereldoriëntatie (topografie, aardrijkskunde en geschiedenis) op een creatieve manier gecombineerd. Het lespakket is daarom gemakkelijk te koppelen aan de bestaande lesstof. Daarnaast is opzet van het lespakket dusdanig dat de docent zelf kan bepalen hoe hij/zij het lespakket gebruikt.

Op de website http://www.schipholjunior.nl/lespakket.html vindt u meer informatie over het lespakket. Daar kunt u een digitale versie van het lespakket inkijken en er staat een filmpje van een school die met het lespakket heeft gewerkt. Hebt u interesse dan kan u via die website kosteloos het lespakket bestellen.

Maatschappelijkeraad Schiphol plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Maatschappelijkeraad Schiphol ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video’s), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.