<- terug naar nieuws

Vervolgopdracht Omgevingsraad

Op 17 juli jl. heeft staatssecretaris Mansveld van Infrastructuur en Milieu haar vervolgopdracht gegeven in aansluiting op haar eerdere reactie op het advies over de Omgevingsraad Schiphol.

In haar vervolgopdracht vraagt de staatssecretaris aan de heer Alders of hij als kwartiermaker uitwerking kan geven aan de in het advies opgenomen voorstellen. Als de bewonersvertegenwoordigers door hun achterbannen zijn verkozen en de overige leden zijn geïnstalleerd, zal de staatssecretaris het proces in gang zetten om, na overleg met de dan formele leden van de Omgevingsraad, de eerste voorzitter van de Omgevingsraad Schiphol te benoemen. Per 1 januari 2015 gaat de Omgevingsraad Schiphol van start.

Lees hier de vervolgopdracht Omgevingsraad.

In aanvulling op de vervolgopdracht heeft de staatssecretaris op 21 juli een aantal aandachtspunten aan de kwartiermaker meegegeven.

Lees hier de brief met  aandachtspunten voor de vervolgopdracht.

Maatschappelijkeraad Schiphol plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Maatschappelijkeraad Schiphol ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video’s), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.