<- terug naar nieuws

Onderhoud Aalsmeerbaan

Van maandagochtend 10 september tot en met maandagochtend 17 september verricht Schiphol onderhoud aan de Aalsmeerbaan. In deze periode zullen de Zwanenburgbaan en de Buitenveldertbaan intensiever ingezet worden voor landen en/of startend verkeer. Dit zal leiden tot meer hinder in de gemeenten die onder de aan- en uitvliegroutes van deze banen liggen.

Tijdens dit reguliere onderhoud wordt er rubber van de baan verwijderd en wordt het asfalt en het beton gerepareerd. Ook de baanverlichting zal grondig schoon worden gemaakt. Om deze reden zullen de noodzakelijke werkzaamheden niet allemaal ’s nachts verricht kunnen worden.

Voor meer informatie of vragen kunnen omwonenden contact opnemen met het Bewonersaanspreekpunt Schiphol (BAS). Dit kan via 020-6015555 of  www.bezoekbas.nl. Hier staan data van regulier en groot onderhoud van de andere banen op Schiphol.

Maatschappelijkeraad Schiphol plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Maatschappelijkeraad Schiphol ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video’s), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.