<- terug naar nieuws

Onderhoud Kaagbaan

Van 24 februari tot en met 4 maart zal de Kaagbaan niet beschikbaar zijn vanwege onderhoudswerkzaamheden. Tijdens het onderhoud zal het rijbaanstation Julliet verlegd worden. Het rijbaanstation wordt opnieuw opgebouwd aan de andere kant van de Kaagbaan, hiervoor zullen er kabels aangelegd worden onder de Kaagbaan. Hierdoor zal in deze periode het baangebruik overdag en ’s nachts afwijken, er kan meer gebruik gemaakt worden van de Aalsmeerbaan, Zwanenburgbaan (zuid), Buitenveldertbaan en Schiphol-Oostbaan.

Voor meer informatie of vragen kunnen omwonenden contact opnemen met het Bewonersaanspreekpunt Schiphol (BAS). Dit kan via 020-6015555 of  www.bezoekbas.nl. Hier staan data van regulier en groot onderhoud van de andere banen op Schiphol.

 

Maatschappelijkeraad Schiphol plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Maatschappelijkeraad Schiphol ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video’s), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.