<- terug naar nieuws

Onderhoud Zwanenburgbaan

Op Schiphol is vanaf zondag 3 juni tot met 11 juni de Zwanenburgbaan niet beschikbaar door onderhoud. In deze periode zullen de Buitenveldertbaan en de Aalsmeerbaan intensiever ingezet worden voor landend en/of startend verkeer. Ook de Schiphol- Oostbaan kan meer ingezet worden. Dit zal leiden tot meer hinder in de gemeenten die onder de aan- en uitvliegroutes van deze banen liggen.

Voor meer informatie of vragen kunnen omwonenden contact opnemen met het Bewonersaanspreekpunt Schiphol (BAS). Dit kan via 020-6015555 of  www.bezoekbas.nl. Hier staan data van regulier en groot onderhoud van de andere banen op Schiphol.

Maatschappelijkeraad Schiphol plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Maatschappelijkeraad Schiphol ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video’s), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.