Online raadpleging-PWE

<- terug naar nieuws

Online raadpleging over MRS en Omgevingshuis is gestart

Op woensdag 4 mei is de online raadpleging over de toekomstige Maatschappelijke Raad Schiphol (MRS) en het Omgevingshuis van start gegaan. Via deze online raadpleging onderzoekt het onderzoeksbureau Populytics hoe omwonenden geïnformeerd en gehoord willen worden over de ontwikkelingen rond Schiphol middels de MRS en het Omgevingshuis.

Deelnemers hebben tot en met zondag 22 mei om de online vragenlijst in te vullen. Deze vragenlijst is toegankelijk via https://raadplegingschiphol.raadpleging.net/.

Wie kunnen meedoen?
Mensen uit de omgeving van Schiphol kunnen meedoen aan het onderzoek, maar ook mensen uit andere delen van het land mogen meepraten. Deelname staat open voor iedereen vanaf 18 jaar.

Conform het definitieve Plan van Aanpak ‘Van ORS naar MRS en Omgevingshuis’, wordt een Participatieve Waarde Evaluatie (PWE) ingezet als methode voor deze raadpleging. Deze methode is ontwikkeld door de TU Delft.

Meer informatie over het onderzoek is te vinden op deze pagina.

Maatschappelijkeraad Schiphol plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Maatschappelijkeraad Schiphol ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video’s), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.