<- terug naar nieuws

Programma hinderreductie van Schiphol en LVNL

Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) en Schiphol de afgelopen tijd gewerkt aan een pakket van maatregelen om de overlast in onze omgeving te beperken. Vandaag zijn die maatregelen gepubliceerd. Het programma hinderreductie van Schiphol en LVNL kunt u vinden op www.minderhinderschiphol.nl.

Geef uw mening

Schiphol en LVNL nodigen iedereen uit om hun mening te geven over het programma met hinderbeperkende maatregelen. Dat kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld:

  • Vanaf vandaag start de online consultatie via www.minderhinderschiphol.nl/geef-je-mening.
  • Schiphol en LVNL organiseren een aantal informatiebijeenkomsten op diverse plekken in de omgeving van Schiphol. De data en locaties worden tijdig bekend gemaakt op onder andere minderhinderschiphol.nl.

Maatschappelijkeraad Schiphol plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Maatschappelijkeraad Schiphol ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video’s), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.