<- terug naar nieuws

Registratie bewonersorganisaties gesloten

De registratieperiode voor bewonersorganisaties is gesloten.  Het is nu niet meer mogelijk om uw organisatie te registreren om mee te praten in de Omgevingsraad Schiphol.

De huidige registraties worden komende periode gecontroleerd op juistheid en volledigheid. Op 17, 18 en 19 november vinden verkiezingsvergaderingen plaats waarin de tien clustervertegenwoordigers en hun eventuele plaatsvervangers worden gekozen.

Niet aangemeld, wel geïnteresseerd?
Heeft u zich niet aangemeld bij een bewonersorganisatie, maar blijft u wel graag op de hoogte van de ontwikkelingen en bijeenkomsten van de Omgevingsraad? Dat kan! Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen van de Omgevingsraad Schiphol.

Maatschappelijkeraad Schiphol plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Maatschappelijkeraad Schiphol ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video’s), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.