<- terug naar nieuws

Ruim 100 bewonersorganisaties geregistreerd!

Ruim 100 bewonersorganisaties hebben zich geregistreerd bij de Omgevingsraad Schiphol! Deze bewonersorganisaties geven hiermee aan dat ze mee willen praten over de ontwikkeling van Schiphol en omgeving.

Op dit moment worden de registraties getoetst. Hierdoor kunnen nog wijzigingen optreden in het aantal organisaties.

Op 17, 18 en 19 november vinden verkiezingsvergaderingen plaats waarin de tien clustervertegenwoordigers en hun eventuele plaatsvervangers gekozen worden. Een clustervertegenwoordiger wordt gekozen voor vier jaar. De tien clustervertegenwoordigers nemen plaats in het Regioforum. Drie van deze tien clustervertegenwoordigers zitten uiteindelijk in het College van Advies.

 

Maatschappelijkeraad Schiphol plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Maatschappelijkeraad Schiphol ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video’s), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.