<- terug naar nieuws

Toelichting verwacht baanonderhoud 2017

Op 14 november 2016 heeft Schiphol bij de Omgevingsraad Schiphol de verwachte planning van het baanonderhoud 2017 gepresenteerd.

Tijdens de presentatie is uitgebreid toegelicht waarom en hoe onderhoud aan de start- en landingsbanen plaatsvindt en wat de verschillende werkzaamheden inhouden. Daarna is de verwachte planning voor 2017 getoond met daarbij de prognose voor het verwachte aangepaste baangebruik als gevolg van het baanonderhoud.

De presentatie kunt u hier vinden.
De verwachte planning vindt u hier.

Maatschappelijkeraad Schiphol plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Maatschappelijkeraad Schiphol ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video’s), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.