<- terug naar nieuws

Vooruitblik vliegverkeer 29 mrt – 4 apr 2021 – Schiphol, LVNL en BAS

Nu het vliegverkeer weer opstart, houden Schiphol, LVNL en BAS de buren op de hoogte van wat je de komende tijd in het luchtruim en op de start- en landingsbanen kunt verwachten. Dat doen zij met een factsheet met daarin een vooruitblik op het aantal vluchten per dag en de piekmomenten van de aankomende week. Ook wordt er teruggekeken op de afgelopen week. Bekijk hier het factsheet van deze week op de website van BAS.

Verwachting vliegverkeer | We verwachten komende week iedere dag gemiddeld 435 vluchten op Schiphol. Het merendeel van het vliegverkeer zal vertrekken van of landen op de Kaagbaan en de Zwanenburgbaan. Afhankelijk van het aanbod van verkeer, het (verwachte en actuele) weer en de beschikbaarheid van bovenstaande banen, kunnen op momenten ook de Aalsmeerbaan, Buitenveldertbaan en Schiphol-Oostbaan worden ingezet.

Baanonderhoud | De Polderbaan is vanwege groot onderhoud niet beschikbaar.

De actuele baansituatie is afhankelijk van weers- en operationele omstandigheden. De meest actuele situatie van dit moment vindt u op de BAS homepage.

Maatschappelijkeraad Schiphol plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Maatschappelijkeraad Schiphol ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video’s), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.