<- terug naar nieuws

Wijziging luchthavenindelingbesluit Schiphol (LIB)

Het luchthavenindelingbesluit is een algemene maatregel van bestuur (AMvB) waarin beperkingen worden gesteld aan het gebruik van gronden (gebruiks- en bouwmogelijkheden) vanwege externe veiligheid en geluid in verband met de nabijheid van de luchthaven Schiphol. De staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu heeft na overleg met Schiphol, KLM, gemeenten en provincies besloten om het luchthavenindelingbesluit te wijzigen.

Het luchthavenindelingbesluit ligt op dit moment ter inzage. U kunt zienswijzen indienen op het wijzigingbesluit van het luchthavenindelingbesluit in verband met wijzigingen van de regels met het oog op externe veiligheid en geluid van 24 oktober tot en met 21 november 2016.

Klik hier voor meer informatie.

Maatschappelijkeraad Schiphol plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Maatschappelijkeraad Schiphol ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video’s), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.