<- terug naar nieuws

Zwanenburgbaan vanaf 25 mei in onderhoud

Het baangebruik op Schiphol is van 25 mei tot en met 22 juni aangepast vanwege groot onderhoud aan de Zwanenburgbaan en de omliggende taxibanen. Gedurende deze periode zal tijdens de pieken de Buitenveldertbaan vaker worden ingezet voor starts en landingen vanuit oostelijke richting. Tussen 23.00 uur en 06.00 uur kan  de Aalsmeerbaan worden ingezet voor starts in zuidelijke richting. Hiervoor is ontheffing verleend.

Bij bijzondere weersomstandigheden kan de Schiphol-Oostbaan gedurende de dag intensiever worden gebruikt voor landingen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.bezoekbas.nl.

Maatschappelijkeraad Schiphol plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Maatschappelijkeraad Schiphol ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video’s), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.