<- terug naar nieuws

Zwanenburgbaan weer in gebruik na onderhoud

De Zwanenburgbaan (18C/36C) wordt op dinsdag 31 mei 18.00 uur na onderhoud weer in gebruik genomen. De baan was sinds dinsdag 17 mei buiten gebruik vanwege uiteenlopende werkzaamheden op en rond de Zwanenburgbaan. Naast regulier onderhoud, zoals het opnieuw asfalteren van delen van de baan en inspectie van de hemelwater afvoerleidingen, zijn ook werkzaamheden aan de verlichtings- en aansturingssystemen uitgevoerd. Alles is volgens planning verlopen.

Het afwijkende baangebruik van de afgelopen periode heeft mogelijk geleid tot overlast. Schiphol bedankt iedereen voor zijn/haar begrip. Voor meer informatie of vragen over het vliegverkeer of toekomstige werkzaamheden kan contact worden opgenomen met het Bewonersaanspreekpunt Schiphol (Bas). Dit kan via telefoonnummer: 020-601 55 55 of door het raadplegen van de website www.bezoekbas.nl – Planning Baanonderhoud.

Maatschappelijkeraad Schiphol plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Maatschappelijkeraad Schiphol ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video’s), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.