<- terug naar nieuws

De registratie is open!

Bewonersorganisaties kunnen zich vanaf nu aanmelden bij de Maatschappelijke Raad Schiphol. Ben je een bewonersorganisatie, wijkraad, buurtvereniging of andere actieve bewonersgroep, dan kan je deelnemen aan de Maatschappelijke Raad Schiphol (MRS).

De bewonersorganisaties spelen de komende jaren een belangrijke rol in alle gevraagde en ongevraagde adviezen die de MRS gaat uitbrengen. Ook kunnen de bewonersorganisaties stemmen tijdens de verkiezingen voor de bewonersvertegenwoordigers (ook wel clustervertegenwoordigers) in de MRS.

Een voorwaarde is dat de bewonersorganisatie minimaal 50 leden of sympathisanten registreert die deel willen nemen aan de MRS verkiezingen uiterlijk 28 mei 2023.

Lees de handleiding leden vinden en registreren voor hulp bij het registreren van de leden (binnen de eisen van de AVG). Bij vragen, sluit aan bij een digitaal inloopspreekuur of neem contact op via verkiezingen@maatschappelijkeraadschiphol.nl.

Maatschappelijkeraad Schiphol plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Maatschappelijkeraad Schiphol ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video’s), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.